Värdegrund

Bygg-Oles historia sträcker sig tillbaka till 1945, då Sven Gustafsson drog igång det lilla snickeriet Nacka Trä & Byggvaror i Ektorp. Idag har vi varuhus i Nacka och Värmdö samt proffsanläggningar (före detta Nacka Trä) i Saltsjö-Boo och Märsta. Vår inriktning har alltid varit kvalitet och service baserad på kompetens och lyhördhet för kundernas behov.

Närheten till våra kunder och vårt engagemang i deras projekt, tillsammans med att vi alltid vill möta våra kunder med högsta kvalitet och kompetens, har lett till uttrycken OSS GRANNAR EMELLAN och OSS PROFFS EMELLAN.

Med känsla för trä

Vi har ett brett lagersortiment samt ett beställningssortiment med omkring 1.600.000 artiklar. I varuhusen arbetar vi enligt ett koncept med ”Butik i butiken”, där varuhusen är indelade i avdelningar efter proffskompetens. Du hittar såväl järnhandel och färghandel som brädgård och andra proffskompetenser inom varje varuhus. Våra kvalitetsnivåer innebär att vi både har prisvärda produkter för dig som använder dem ibland och märkesvaror för dig som sliter på dina prylar dagligen.

Vi har även ett eget hyvleri, som förser oss med merparten av virket vi säljer. Det innebär hög beredskap för beställningar med kort varsel, konkurrenskraftiga priser, gedigen kunskap och möjligheter till specialbeställningar av till exempel profilerade lister och paneler. Kärleken till trä sitter i väggarna och du som handlar byggmaterial hos Bygg-Ole kan vara lugnt förvissad om att få kvalitet och service oavsett om du är privat- eller proffskund.

Vår vision

Vi vill vara en inspirerande, trivsam och levande bygghandel präglad av hantverkskunnande och familjär företagsanda. Ett växande företag som samtidigt vill vara en positiv kraft och modell i samhället.

Våra värderingar

Långsiktighet - Enkelhet - Tillit - Tydlighet

Kompetens i kommunikation och förändringsarbete

Genom kompetent rådgivning i alla byggsituationer vill vi att du skall bli nöjd med ditt besök hos oss. Så förutom kontinuerlig utbildning om våra produkter och dess användningsområden, sätter vi stort värde i att skapa tydlighet i organisationen både inåt och utåt. Vi tror att det är till glädje både för våra kunder och oss själva. Det är också anledningen till att vi utbildar oss i kommunikologi – en utbildning i kommunikation och förändringsarbete som ger oss en ”verktygslåda” med gemensamma ”verktyg och nycklar” för genomförande och utvärdering. Läs mer om kommunikologi via länken här: www.kommunikologforeningen.org

 

  • Engagemang
  • Kompetens
  • Kvalitet