Bästa proffskund,

 Tidigare har vi berättat att Beijer Byggmaterial förvärvat Bygg-Ole och blir Stockholmsregionens starkaste aktör inom den professionella bygghandeln.
För dig som fakturakund innebär detta att du från och med den 10 december kan handla på ditt nuvarande avtal oavsett vilken av våra 16 anläggningar du väljer att handla på.

– Bygg-Ole är nu en del av Beijer Byggmaterial vilket gör att vi kan erbjuda dig den bästa tillgängligheten i Stockholmsområdet. Vi har ett komplett sortiment med över 1,2 miljoner produkter, allt för att du som kund till oss ska ha den hjälp du behöver för dina projekt, säger Geir Thomas Fossum, vd Beijer Byggmaterial.

Den 30 november blev Bygg-Ole en del av Beijer Byggmaterial. Bygg-Ole som varumärke kommer att finnas kvar och du som fakturakund kan redan från den 10 december utnyttja fördelen med att handla på ditt avtal i alla våra 16 anläggningar i Stockholmsområdet. Vår geografiska spridning av byggvaruhusen gör att du alltid har nära till oss.

Vi vet att tillgängligheten av material är en viktig faktor för dig som kund. I och med förvärvet kommer vi kunna erbjuda en ännu större trygghet då vi har logistikcenter både söder och norr om stan. Vi kommer på sikt också kunna erbjuda ännu effektivare leveranser med en än mer utvecklad logistik.

Välkommen till ett ännu starkare Bygg-Ole & Beijer

Har du ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss:

Bygg-Ole 08-601 12 00
Beijer Byggmaterial 075-241 10 00

 

  • Engagemang
  • Kompetens
  • Kvalitet